Roštěná s rýží
80 min.
Ingredience
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 250mililitrůSmetana 12% (konzumní)
- 1špetkaSůl
- 250mililitrůHovězí vývar základní
- 4kusyNové koření celé
- 1kusCibule
- 2lžičkyHořčice
- 100gramůTuk
- 4plátkyHovězí roštěnka níz. peč.
- 400gramůRýže dušená
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
438 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
33 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Roštěnky naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Dáme na osmaženou cibulku a orestujeme.
- 2Poté zalijeme vývarem, přidáme nové koření a dusíme 50 minut doměkka.
- 3Maso vyndáme, šťávu zalijeme smetanou, ve které jsme rozmíchali mouku a povaříme.
- 4Přecedíme, dochutíme a maso vrátíme do omáčky.
- 5Podáváme s dušenou rýží.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.