Roštěnec po mexicku

110 min.
Mexiko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
341 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
4 g
Sacharidy
63 g
Vláknina
7 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Fazole dáme vařit do studené vody cca na 90 minut.
  • 2
    Vepřové maso pokrájíme na drobné kostičky, necháme osmažit na rozpáleném oleji. Poté vyjmeme z pánve a dáme stranou.
  • 3
    Zeleninu pokrájíme na malé kousky a společně s česnekem a cibulí necháme osmažit dozlatova. Přisypeme fazole a maso a smažíme 5 minut.
  • 4
    Celou směs přendáme do hrnce, přisypeme rýži, hodně osolíme, zalijeme 300 ml vody, necháme přiklopené vařit do vstřebání veškeré vody.
  • 5
    Mezitím ugrilujeme roštěnec, maso potřené olejem grilujeme cca 1 minutu na 100 g váhy masa. Při otočení masa na grilu jej osolíme a opepříme.
  • 6
    Hotové maso posypeme sekanou petrželí, ihned podáváme s přílohou z fazolí, rýže a zeleniny.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.