Roštěnky na cibuli

70 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
452 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
20 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso rozkrájíme na plátky, konce nařízneme, posypeme kari kořením. Jemně naklepeme, obalíme v mouce a v pánvi na rozpáleném sádle po obou stranách osmahneme. Plátky vybereme z pánve, do stejného rozpáleného sádla vložíme na tenká kolečka pokrájenou cibuli. Osmažíme do měkka, přidáme česnek, hořčici, sůl. Vrátíme zpátky připravené plátky masa a podlijeme vodou.
  • 2
    Pod pokličkou na mírném ohni dusíme do měkka. Před dodušením vlijeme víno a chvilku ještě podusíme. Nakonec dochutíme pepřem, smetanou, posypeme oreganem a stáhneme ze sporáku.
  • 3
    Podle porcí jídlo rozdělíme na jednotlivé talíře a s vhodnou přílohou podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.