Roštěnky na grilu s pikantní zeleninou

22 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
551 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
47 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Roštěnky rozkrájíme, okraje nařízneme, posypeme solí, pepřem, pokapeme olejem. Vložíme do lednice a necháme maso 180 minut odležet. V pánvi rozpálíme máslo a osmahneme do zlatova nakrájenou cibuli. Přidáme na nudličky pokrájenou papriku, okurky, kapie, drobně nasekané feferonky, na tenké plátky krájený česnek. Zeleninu promícháme a vlijeme do ní protlak, kečup, worcester, hořčici. Osolíme, opepříme, vše dusíme za častého míchání do změknutí zeleniny.
  • 2
    Gril rozpálíme na vysokou teplotu, potřeme olejem, na rošt vyskládáme připravené roštěnky. Grilujeme je 6 - 7 minut po každé straně.
  • 3
    Roštěnky poklademe na jednotlivé talíře,vedle dáme teplou zeleninu. Roštěnky polijeme tatarskou omáčkou, navrch umístíme jemně nastrouhaný křen.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.