Roštěnky po brněnsku

110 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
193 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
14 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Roštěnky po obvodu nařízneme, aby se nekroutily. Na rozpáleném oleji prudce opečeme po obou stranách a maso vyjmeme. Teprve nyní osolíme, opepříme a posypeme mletou paprikou.
  • 2
    Na oleji od masa zpěníme cibuli, vrátíme plátky masa, podlijeme vývarem, přidáme prolisovaný česnek, majoránku a kmín. Dusíme do změknutí. Maso vyndáme, šťávu necháme částečně odpařit, v hrnku s vodou rozmícháme mouku a přilijeme ke šťávě. Přidáme ještě hořčici a povaříme 15 až 20 minut. Vrátíme plátky masa do omáčky, aby se prohřály, a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.