Rostovská polévka ucha

50 min.
Ruská federace

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
192 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
7 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do procezeného rybího vývaru přidáme oloupané, na kostičky nakrájené brambory, cibuli a petržel. Vaříme asi 15 minut.
  • 2
    Potom přidáme očištěného a vykoštěného candáta nakrájeného na 8 kusů, rajčata, bobkový list, pepř, sůl a vaříme ještě 10 minut.
  • 3
    Nakonec do hotové polévky vložíme kousek másla a přisypeme nasekanou petrželku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
so 13. 7. 2019
Uživatel uvařil tento recept
máte li suroviny stojí to za zkušenost,dělám ji často ,suroviny vařím déle než je uvedeno,první várku menších ryb vyhazuji