Rostovská polévka ucha
50 min.
Ingredience
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
192 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
7 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Do procezeného rybího vývaru přidáme oloupané, na kostičky nakrájené brambory, cibuli a petržel. Vaříme asi 15 minut.
- 2Potom přidáme očištěného a vykoštěného candáta nakrájeného na 8 kusů, rajčata, bobkový list, pepř, sůl a vaříme ještě 10 minut.
- 3Nakonec do hotové polévky vložíme kousek másla a přisypeme nasekanou petrželku.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
so 13. 7. 2019
Uživatel uvařil tento recept
máte li suroviny stojí to za zkušenost,dělám ji často ,suroviny vařím déle než je uvedeno,první várku menších ryb vyhazuji