Rozmarýnové brambory

40 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
187 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
5 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
7 g
Vápník
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory omyjeme a ve slupce uvaříme, pak je necháme zcela vychladnout, oloupeme a nakrájíme na kousky.
  • 2
    Rozmarýn opláchneme pod studenou vodou, necháme okapat a drobné jehličky nasekáme na jemno.
  • 3
    V pánvi rozehřejeme máslo a brambory na něm za stálého míchání osmažíme dozlatova. K bramborám pak přisypeme rozmarýn, podle chuti přidáme pepř a sůl, promícháme a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.