Rozmarýnové brambory na grilu
35 min.
Ingredience
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
348 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
26 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
6 g
Vápník
84 mg
Postup přípravy
- 1Velké brambory oloupeme, omyjeme a osušíme, podélně rozkrojíme na půlky. Na čtverec alobalu nalijeme lžičku oleje a na něj položíme vždy dvě půlky brambory řezem dolů. Hřbet brambor několikrát nařízneme a do řezů vložíme lístky rozmarýnu. Brambory potřeme olejem, posolíme, opepříme a pevně zabalíme do alobalu. Balíčky vložíme na gril a pečeme asi 20 minut podle žáru. Píchnutím do brambory zkontrolujeme, jestli už je měkká, poté podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.