Rozmarýnové brambory na grilu

35 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
348 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
26 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
6 g
Vápník
84 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Velké brambory oloupeme, omyjeme a osušíme, podélně rozkrojíme na půlky. Na čtverec alobalu nalijeme lžičku oleje a na něj položíme vždy dvě půlky brambory řezem dolů. Hřbet brambor několikrát nařízneme a do řezů vložíme lístky rozmarýnu. Brambory potřeme olejem, posolíme, opepříme a pevně zabalíme do alobalu. Balíčky vložíme na gril a pečeme asi 20 minut podle žáru. Píchnutím do brambory zkontrolujeme, jestli už je měkká, poté podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.