Rozmarýnové jehněčí a pečené brambory

65 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
650 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
35 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
10 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na polovině oleje v pekáčku opečeme maso z každé strany, tak aby se zatáhlo a šťáva zůstala uvnitř.
  • 2
    Vyndáme, přidáme zbytek oleje, na čtvrtky pokrájené brambory a opékáme 5 minut, přidáme rozmarýn, stroužky neloupaného česneku
  • 3
    a maso.
  • 4
    Troubu předehřejeme na 220°C, vložíme pekáč a pečeme 20 minut, potom položíme navrch třešňová rajčátka a pokapeme octem.
  • 5
    Pečeme ještě 5 minut.
  • 6
    Podáváme z pekáče.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.