Rozmarýnové jehněčí a pečené brambory
65 min.
Ingredience
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
650 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
35 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
10 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Na polovině oleje v pekáčku opečeme maso z každé strany, tak aby se zatáhlo a šťáva zůstala uvnitř.
- 2Vyndáme, přidáme zbytek oleje, na čtvrtky pokrájené brambory a opékáme 5 minut, přidáme rozmarýn, stroužky neloupaného česneku
- 3a maso.
- 4Troubu předehřejeme na 220°C, vložíme pekáč a pečeme 20 minut, potom položíme navrch třešňová rajčátka a pokapeme octem.
- 5Pečeme ještě 5 minut.
- 6Podáváme z pekáče.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.