Rumunská masová směs

65 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
470 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
33 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
711 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V kastrole na oleji zprudka osmahneme nakrájenou slaninu a omyté, na kostičky nakrájené vepřové a kuřecí maso. Přidáme oloupanou, nasekanou cibuli a česnek, znovu osmahneme, osolíme a okořeníme. Přidáme kečup, podlijeme trochou vody a dusíme doměkka. Chvíli před koncem dušení vmícháme očištěné, na proužky nakrájené papriky. Šťávu podle potřeby zahustíme nastrouhaným nebo rozdrobeným chlebem. Vhodnou přílohou jsou vařené brambory nebo čerstvý chléb.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.