Ruská polévka z kopřiv

45 min.
Ruská federace

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
497 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
32 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
15 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupanou, na kostičky nakrájenou cibuli podusíme na másle dozlatova. Zasypeme ji moukou a za stálého míchání přiléváme po částech vývar. Po chvíli přidáme mladé, nakrájené kopřivy a šťovík a vše zvolna povaříme asi 20 minut.
  • 2
    Asi 10 minut před koncem varu přidáme nakrájené klobásy, okořeníme a před podáváním do polévky vlijeme rozkvedlanou zakysanou smetanu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.