Ruská rybí polévka
45 min.
Ingredience
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
204 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
12 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Candáta očistíme, nafiletujeme a nakrájíme na širší nudle. Očištěnou zeleninu a cibuli nakrájíme na nudličky, syrové, oloupané brambory nakrájíme na silnější nudle, kopr jemně nasekáme.
- 2Na másle zpěníme cibuli se zeleninou, zalijeme vodou, přidáme brambory, sůl, koření a na mírném plameni vaříme, až jsou brambory téměř měkké. Do polévky vložíme porce ryby a dovaříme.
- 3Podáváme s koprem a citronovou šťávou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.