Ruská rybí polévka

45 min.
Ruská federace

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
204 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
12 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Candáta očistíme, nafiletujeme a nakrájíme na širší nudle. Očištěnou zeleninu a cibuli nakrájíme na nudličky, syrové, oloupané brambory nakrájíme na silnější nudle, kopr jemně nasekáme.
  • 2
    Na másle zpěníme cibuli se zeleninou, zalijeme vodou, přidáme brambory, sůl, koření a na mírném plameni vaříme, až jsou brambory téměř měkké. Do polévky vložíme porce ryby a dovaříme.
  • 3
    Podáváme s koprem a citronovou šťávou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.