Ruské hovězí karbanátky plněné vařeným vejcem
35 min.
Ingredience
- 500gramůHovězí maso přední
- 5stroužkůČesnek
- 1kusVejce slepičí
- 150mililitrůSodovka
- 3lžičkySůl
- 0,5lžičkaPepř černý mletý
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 4kusyAnčovička - filety
- 1kusOkurka salátová
- 6kusůRajčata
- 300mililitrůZakysaná smetana
- 2lžícePetržel - nať
- 150mililitrůOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
801 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
66 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
2 g
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1Přední hovězí maso na masovém strojku jemně umeleme a prolisujeme česnek. Natvrdo uvaříme vejce, oloupeme ho a rozdělíme na čtvrtky.
- 2Do masa v míse přidáme trochu sodovky, sůl, česnek, pepř, papriku a dobře promícháme, ze směsi pak utvoříme 4 široké karbanátky.
- 3Na každý položíme čtvrtku vejce a 1 vykostěnou ančovičku, zabalíme a zakulatíme na váleček. Potom karbanátky zvolna smažíme na rozpáleném oleji ze všech stran dozlatova.
- 4Usmažené karbanátky podáváme na talíři obložené plátky malé salátové okurky a čtvrtkami rajčat. Přílohu přelijeme osolenou zakysanou smetanou rozmíchanou se sekanou petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.