Ruské hovězí karbanátky plněné vařeným vejcem

35 min.
Ruská federace

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
801 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
66 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
2 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Přední hovězí maso na masovém strojku jemně umeleme a prolisujeme česnek. Natvrdo uvaříme vejce, oloupeme ho a rozdělíme na čtvrtky.
  • 2
    Do masa v míse přidáme trochu sodovky, sůl, česnek, pepř, papriku a dobře promícháme, ze směsi pak utvoříme 4 široké karbanátky.
  • 3
    Na každý položíme čtvrtku vejce a 1 vykostěnou ančovičku, zabalíme a zakulatíme na váleček. Potom karbanátky zvolna smažíme na rozpáleném oleji ze všech stran dozlatova.
  • 4
    Usmažené karbanátky podáváme na talíři obložené plátky malé salátové okurky a čtvrtkami rajčat. Přílohu přelijeme osolenou zakysanou smetanou rozmíchanou se sekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.