Ruský salát s tuňákem

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
848 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
59 g
Sacharidy
58 g
Vláknina
22 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce uvaříme, necháme zchladnout ve studené vodě a oloupeme.
  • 2
    Brambory uvaříme doměkka, přisypeme fazolky nakrájené na kousky dlouhé 2,5 cm a hrášek, vaříme cca 2 minuty. Scedíme, zchladíme pod tekoucí vodou, necháme zchladnout. Zeleninu předáme do mísy.
  • 3
    Přidáme mrkev nakrájenou na nudličky a tuňáka. Vše promícháme. Salát upravíme na servírovací mísu.
  • 4
    Do majonézy vmícháme citronovou šťávu a česnek. Osolíme a opepříme. Zálivkou přelejeme salát.
  • 5
    Na salát poklademe okurky, olivy a kapary. Posypeme posekanou petrželkou a koprem. Vejce rozkrojíme na osminky a poklademe na salát. Ozdobíme snítkem kopru a podáváme při pokojové teplotě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.