Ryba májová marinovaná
20 min.
Ingredience
- 300gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 2decilitryOlej rostlinný
- 2kusyCibule
- 1decilitrOcet vinný
- 20gramůCukr krupice
- 3gramyRozmarýn sušený
- 3gramyPepř černý mletý
- 5gramůSůl
- 1kilogramFilé z aljašské tresky
- 1stroužekČesnek
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
634 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
35 g
Sacharidy
44 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Filé z tresky osolíme, opepříme, obalíme v hladké mouce, osmažíme do růžova na rozpáleném oleji a odložíme na talíř.
- 2Na zbylém oleji osmažíme nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek, přidáme ocet, cukr a rozmarýn, asi 5 minut povaříme. Do omáčky vložíme zpátky rybu a před podáváním necháme odležet nejlepe 4-5 hodin.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.