Ryba na grilu po arabsku
35 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 2stroužkyČesnek
- 1decilitrVoda pitná
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaKurkuma
- 1špetkaŠafrán
- 1špetkaKoriandr mletý
- 1špetkaKmín mletý
- 1lžíceOlej olivový
- 1200gramůKambala
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
216 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
7 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
634 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Vykuchané a omyté ryby osolíme, necháme v chladnu odležet.
- 2Cibuli pokrájíme na jemno, česnek prolisujeme, promícháme metlou s vodou a kořením. Touto nádivkou ryby naplníme, uzavřeme jehlami.
- 3Rozpálíme gril, na olejem potřené grilovací mřížce ryby grilujeme z obou stran, dokud nezískají zlatavou barvu a křupavou kůrku.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.