Ryba smažená na egyptský způsob

85 min.
Egypt

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
134 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
3 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
994 mg
Cukr
440 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vykuchané ryby očistíme, omyjeme a nakrájíme na porce. Maso okořeníme, osolíme, potřeme prolisovaným česnekem, pokapeme citronovou šťávou a necháme alespoň hodinu v chladu odležet.
  • 2
    Porce pak obalíme v mouce, smažíme na rozpáleném oleji v pánvi po obou stranách, dokud nemají zlatavou barvu. Usmažené vyjmeme, na savém ubrousku necháme okapat přebytečný tuk.
  • 3
    Ryby na servírovacím talíři posypeme jenmě nasekanou petrželkou a přidáme kolečka citronu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.