Rybářovo kari

45 min.
Indie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
309 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
4 g
Sacharidy
46 g
Vláknina
15 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Šťávu z citronu smícháme se solí a rybou nakrájenou na kostičky velikosti sousta. Dáme stranou.
  • 2
    Na oleji opečeme celé koření (skořice, kardamom, hřebíček, pepř, kari listy) a po 4 minutách přidáme i cibuli nakrájenou na jemno. Až je cibule měkká, přidáme chilli papričky nakrájené na jemno, zázvor a česnek. Vmícháme i oloupaná a nakrájená rajčata (použít můžeme také jednu plechovu rajčat) a zbylé koření a vaříme asi 8 minut.
  • 3
    Přidáme 150 ml vody a když se směs začne vařit, přidáme i rybu. Povaříme 5 minut.
  • 4
    Podáváme s uvařenou rýží basmati.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.