Rybí filé pečené v alobalu
35 min.
Ingredience
- 240gramůFilé rybí
- 20gramůOlej rostlinný
- 1lžičkaPetržel - nať
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2plátkyCitrony
- 2stroužkyČesnek
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
191 kcal
Bílkoviny
51 g
Tuky
9 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
234 mg
Cukr
50 mg
Postup přípravy
- 1Plátky rybího filé potřeme utřeným česnekem se solí a opepříme, petrželovou nať drobně posekáme.
- 2Plátky počesnekovaného filé spojíme do bloku, zakápneme lžičkou oleje, zabalíme do alobalu potřeného lžičkou oleje a v pekáčku pečeme v troubě předehřáté na 190 °C.
- 3Po dvaceti minutách rybu vyjmeme z alobalu, zasypeme petrželovou natí, ozdobíme plátky citronu a obložíme vařenými brambory.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.