Rybí filé pečené v alobalu

35 min.
Evropa
Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
191 kcal
Bílkoviny
51 g
Tuky
9 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
234 mg
Cukr
50 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Plátky rybího filé potřeme utřeným česnekem se solí a opepříme, petrželovou nať drobně posekáme.
  • 2
    Plátky počesnekovaného filé spojíme do bloku, zakápneme lžičkou oleje, zabalíme do alobalu potřeného lžičkou oleje a v pekáčku pečeme v troubě předehřáté na 190 °C.
  • 3
    Po dvaceti minutách rybu vyjmeme z alobalu, zasypeme petrželovou natí, ozdobíme plátky citronu a obložíme vařenými brambory.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.