Rybí filé po asijsku

50 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
220 kcal
Bílkoviny
52 g
Tuky
10 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli nakrájíme najemno, česnek utřeme se zázvorem, rajčata spaříme, oloupeme a zbavíme semen a nakrájíme, petrželovou nať drobně posekáme.
  • 2
    Na oleji v hlubším rendlíku orestujeme cibuli, přidáme česnek, promícháme, přidáme rajčata, muškátový květ, petrželovou nať a sůl. Směs promícháme a podusíme.
  • 3
    V jiném rendlíku podusíme filé na vodě z každé strany deset minut.
  • 4
    Hotové filé na talíři potřeme hořčicí a přelijeme omáčkou. Jako přílohu volíme vařené brambory.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.