Rybí filé po asijsku
50 min.
Ingredience
- 240gramůFilé rybí
- 60gramůCibule
- 20gramůOlej rostlinný
- 1lžícePetržel - nať
- 120gramůRajčata
- 2lžíceVoda pitná
- 1stroužekČesnek
- 0,5lžičkaMuškátový květ
- 0,5lžičkaSůl
- 0,5lžičkaHořčice
- 0,5lžičkaZázvor mletý
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
220 kcal
Bílkoviny
52 g
Tuky
10 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Cibuli nakrájíme najemno, česnek utřeme se zázvorem, rajčata spaříme, oloupeme a zbavíme semen a nakrájíme, petrželovou nať drobně posekáme.
- 2Na oleji v hlubším rendlíku orestujeme cibuli, přidáme česnek, promícháme, přidáme rajčata, muškátový květ, petrželovou nať a sůl. Směs promícháme a podusíme.
- 3V jiném rendlíku podusíme filé na vodě z každé strany deset minut.
- 4Hotové filé na talíři potřeme hořčicí a přelijeme omáčkou. Jako přílohu volíme vařené brambory.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.