Rybí fond
70 min.
Ingredience
- 60gramůCibule
- 1kilogramFilé rybí
- 2kusyHřebíček
- 2kusyBobkový list
- 5gramůPepř černý celý
- 5gramůNové koření celé
- 5gramůHořčičné semínko
- 5gramůSůl
- 5gramůFenykl obecný
- 400gramůZeleninová směs jarní - mražená
- 1stroužekČesnek
- 1litrVoda pitná
- 750mililitrůVíno bílé
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
181 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
1 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Rybí filé nebo kostry důkladně omyjeme, přidáme cibuli, zalijeme 1 1 vody a přivedeme k varu. Pěnu často sbíráme. Očistíme zeleninu a nakrájíme ji na větší kostky. Spolu s kořením přidáme do hrnce, přilijeme bílé víno a nezakryté vaříme 30 minut. Vývar přecedíme, svaříme na malé množství a osolíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.