Rybí koláčky se salsou

45 min.

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
180 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
8 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Najemno nakrájíme okurku. Do misky dáme okurku, drcený česnek, nakrájenou chilli papričky, šťávu i kůru z limetek a kopr. Okořeníme a dokonale promícháme. Přikryjeme a vložíme asi na 30 minut do chladničky
  • 2
    Filety ryb nakrájíme na malé kousky. Do mísy vložíme kousky tresky, pstruha, nasekanou jarní cibulku, strouhanku, vejce a kůru z citronu. Okořeníme a vše řádně promícháme.
  • 3
    Z rybí směsi vytvoříme 12 karbanátků. Na větší pánvi rozehřejeme olej a karbanátky smažíme 5 minut po každé straně dozlatova. Podáváme se salsou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.