Rybí míchanice s celerem

25 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
145 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
6 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Celer očistíme, nastrouháme nahrubo, rybí filety bez kůže nakrájíme na kostičky, lístky koriandru posekáme najemno, česnek prolisujeme. V pánvi rozehřejeme olej, přisypeme celer, orestujeme, přidáme ryby, osmahneme, přidáme česnek, promícháme a odstavíme. Mimo oheň posypeme lístky koriandru, zakápneme sojovou omáčkou, octem balsamico, promícháme a necháme vychladnout.
  • 2
    Podle chuti opepříme, rozdělíme na talířky a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.