Rybí míchanice s celerem
25 min.
Ingredience
- 400gramůPangasius - filety
- 200gramůCeler bulvový
- 2stroužkyČesnek
- 40mililitrůOmáčka sójová
- 40mililitrůBalsamico ocet
- 25gramůOlej sezamový
- 20gramůKoriandr čerstvý
- 1gramPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
145 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
6 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Celer očistíme, nastrouháme nahrubo, rybí filety bez kůže nakrájíme na kostičky, lístky koriandru posekáme najemno, česnek prolisujeme. V pánvi rozehřejeme olej, přisypeme celer, orestujeme, přidáme ryby, osmahneme, přidáme česnek, promícháme a odstavíme. Mimo oheň posypeme lístky koriandru, zakápneme sojovou omáčkou, octem balsamico, promícháme a necháme vychladnout.
- 2Podle chuti opepříme, rozdělíme na talířky a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.