Rybí nákyp s rajčatovou omáčkou

50 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
188 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
4 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
5 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Filety z mořského jazyka najemno rozmělníme nebo rozmixujeme. Mírně osolíme, opepříme, přidáme čerstvé lístky kerblíku, rozšlehané vejce a tvaroh. Vše promícháme. Směs rozdělíme do dvou zapékacích mističek lehce potřených olejem. Pečeme v troubě vyhřáté na 180°C 20-25 minut. Po upečení chvíli počkáme, potom nákyp vyklopíme z mističek. Oloupaná rajčata rozmixujeme a 15 minut povaříme s tymiánem, bobkovým listem, rozmačkaným česnekem a nasekanou šalotkou. Nákyp přelijeme omáčkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.