Rybí nákype se sýrem Feta
55 min.
Ingredience
- 400gramůPórek
- 800gramůOkouník mořský
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 400gramůRajčata
- 300gramůSýr Feta
- 300gramůCréme fraiche
- 150gramůOlivy nakládané
- 50gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
497 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
36 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Pórek nakrájíme na tenká kolečka, vložíme do máslem vymazaného pekáče. Důkladně omyté a osušené filety okouna rozkrájíme na stejné porce. Posypeme solí, pepřem, naskládáme je na pórek. Potom dáme na tenké plátky pokrájená rajčata, na ně poklademe na plátky nakrájený sýr Feta.
- 2Crème fraiche vyšleháme na hladkou omáčku a přelijeme jí suroviny v pekáči. Na povrch ještě naskládáme zbylý sýr Feta a olivy. Vložíme do nahřáté trouby. Pečeme při 200 stupňové teplotě přibližně 35 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.