Rybí polévka na provensálský způsob

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
385 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
3 g
Sacharidy
48 g
Vláknina
4 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Připravíme si větší hrnec a do něj vložíme kousky ryb, které jsme naporcovali na podkovy. Nejvhodnější jsou kapři, líni nebo okouni.
  • 2
    K rybám přidáme cibuli, pórek, prolisovaný česnek, celer, oloupaná rajčata bez jadérek, petrželku, bobkový list, zalijeme vodou a dáme vařit. Osolíme opepříme a přidáme špetku šafránu. Vaříme 20 minut, polévku scedíme, vývar podáváme zvlášť s bílým pečivem a vedle na talíři vyrovnáme kousky ryb s trochou vývaru.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.