Rybí polévka s chilli

35 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
253 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
13 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rybí maso bez kostí nakrájíme na kostky, cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno, česnek prolisujeme, chilli papričky rozkrojíme, vyškrábneme semínka a lusky posekáme.
  • 2
    V hrnci rozehřejeme olej, přisypeme cibuli, česnek, chilli papričky, orestujeme, zasypeme čočkovou moukou a osmahneme. Zalijeme vývarem, přidáme kari, anýz, cukr, zakápneme citronovou šťávou, podle chuti osolíme, opepříme, přisypeme rybí maso a vaříme doměkka.
  • 3
    Porce polévky můžeme posypat posekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.