Rybí polévka s krevetami a zeleninou

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
430 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
28 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve připravíme marinádu z citronové šťávy, soli a pepře a vložíme do ní kousky halibuta bez kostí.
  • 2
    Rajčata spaříme, oloupeme, rozkrojíme na čvrtiny a odstraníme zrníčka.
  • 3
    V hrnci rozpálíme olej, přidáme nasekanou cibuli, na kostičky nakrájenou mrkev a rajčata. Osmahneme, přidáme papriku a brambory nakrájené na kostičky. Ochutíme oreganem, bobkovým listem, solí a přilijeme rybí vývar a bílé víno.
  • 4
    Na mírném ohni vaříme dokud zelenina nezměkne, poté přidáme halibuta a oloupané krevety.
  • 5
    Povaříme cca 10min, odstavíme, dle chuti dochutíme a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.