Rybí polévka se zázvorovými nočky

45 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
251 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
9 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
4 g
Cukr
815 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rybu omyjeme a vložíme s kořenovou zeleninou a s kořením do hrnce. Zalijeme 1,5l studené vody a přivedeme k varu. Vaříme 20 minut, poté slijeme přes síto.
  • 2
    Nočky připravíme tak, že rozpustíme máslo, zpěníme v něm nasekanou petrželku a vmícháváme krupici. Přidáme vajíčko a nastrouhaný zázvor. Necháme chvíli stát.
  • 3
    Namočenou lžičkou v horkém vývaru vykrajujeme nočky a dáváme je do polévky. 5 minut je povaříme.
  • 4
    Přidáme nakrájenou vařenou zeleninu a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.