Rybí polévka se zázvorovými nočky
45 min.
Ingredience
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
251 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
9 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
4 g
Cukr
815 mg
Postup přípravy
- 1Rybu omyjeme a vložíme s kořenovou zeleninou a s kořením do hrnce. Zalijeme 1,5l studené vody a přivedeme k varu. Vaříme 20 minut, poté slijeme přes síto.
- 2Nočky připravíme tak, že rozpustíme máslo, zpěníme v něm nasekanou petrželku a vmícháváme krupici. Přidáme vajíčko a nastrouhaný zázvor. Necháme chvíli stát.
- 3Namočenou lžičkou v horkém vývaru vykrajujeme nočky a dáváme je do polévky. 5 minut je povaříme.
- 4Přidáme nakrájenou vařenou zeleninu a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.