Rybí prsty s bylinkami

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
889 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
78 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V misce smícháme strouhanku s nasekanou petrželkou, mletou paprikou, solí a pepřem.
  • 2
    Omyté filety z tresky nakrájíme na pruhy a postupně je obalíme v hladké mouce, ve vejci rozšlehaném s trochou vody a nakonec v ochucené strouhance.
  • 3
    V pánvi rozpálíme vyšší vrstvu oleje, vložíme rybí prsty a smažíme je 1-2 minuty po každé straně. Vyjmeme na papírovou utěrku.
  • 4
    Podáváme ozdobené snítkou petrželky a dílky omytého citronu. Můžeme doplnit ochucenou majonézou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.