Rybí ragú s brokolicí
35 min.
Ingredience
- 60gramůCibule
- 750gramůTreska aljašská
- 40gramůMáslo čerstvé
- 300gramůBrokolice
- 250gramůBrambory
- 500mililitrůVývar rybí
- 10gramůTymián čerstvý
- 150mililitrůVíno bílé
- 40mililitrůCitronová šťáva
- 5gramůSůl
- 5gramůPepř černý mletý
- 150gramůMrkev kořen
- 20gramůKopr čerstvý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
372 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
11 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
6 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Máslo rozehřejeme ve velkém hrnci a zesklovatíme na něm nadrobno nakrájenou cibuli. Očištěnou mrkev nakrájíme na tenká kolečka, brokolici rozebereme na malé růžičky a oboje přidáme do hrnce a krátce podusíme. Oškrábané brambory nakrájíme na malé kostičky, přidáme do hrnce, podlijeme zeleninovým vývarem a povaříme. Zeleninu ochutíme solí, pepřem a tymiánem, přilijeme bílé víno a smetanu a 15 minut povaříme. Ryby nakrájíme na kousky, pokapeme citrónem, osolíme a opepříme, přidáme do ragú a necháme na mírném ohni táhnout 6-8 minut. Ještě dochutíme, kopr nasekáme nadrobno a posypeme jím ragú.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.