Rybí ragú se zeleninou a petrželovými bramborami

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
447 kcal
Bílkoviny
93 g
Tuky
11 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
8 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory oloupeme, omyjeme a vaříme v osolené vodě 20 minut. Okurku, mrkev a cibulku očistíme, omyjeme a drobně nakrájíme. Rybí filety z okouníka omyjeme pod studenou tekoucí vodou, osušíme a nakrájíme na větší kousky.
  • 2
    Na pánvi rozpálíme máslo a podusíme na něm zeleninu. Zalijeme rybím fondue a asi 5 minut povaříme. Přidáme nakrájenou rybu a necháme asi 5 minut působit. Vmícháme kopr, smetanu a citrónovou šťávu. Ochutíme solí, pepřem a cukrem. Brambory slijeme, posypeme petrželí a podáváme k rybímu ragú.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.