Rybí ragú z kapra

50 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
635 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
15 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kapra očistíme, zbavíme šupin a nakrájíme na podkovy. Vložíme do hrnce, přisypeme pokrájenou cibuli, posekanou petrželku, tymián, bobkový list, prolisovaný česnek, osolíme a opepříme. Zalijeme červeným vínem, koňakem, a vaříme 30 minut.
  • 2
    Kapra vyjmeme, rozdělíme na talíře a omáčku ještě upravíme. Do omáčky vmícháme máslo, jíšku a plátky žampionů. Povaříme 5 minut a přecedíme.
  • 3
    Omáčkou přelijeme kousky ryby a podáváme s vařenou rýží.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.