Rybí roláda
50 min.
Ingredience
- 1kusPetržel - nať
- 0,5hrnekStrouhanka
- 1špetkaSůl
- 1špetkaKmín celý
- 3kusyVejce slepičí
- 1kusRohlíky bílé
- 5stroužkůČesnek
- 2lžíceOlej stolní
- 100gramůSlanina vepřová
- 800gramůFilé z aljašské tresky
- 100mililitrůMléko polotučné
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
439 kcal
Bílkoviny
47 g
Tuky
21 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
859 mg
Cukr
838 mg
Postup přípravy
- 1Umeleme rybí filé, smícháme s vejci, strouhankou, vekou namočenou v mléce, česnekem, petrželkou a osolíme.
- 2Na alobal potřený olejem dáme připravenou směs, poklademe ji slaninou a svineme.
- 3Poté potřeme olejem a posypeme kmínem, zabalíme a dáme na plech, podlijeme vodou a pečeme.
- 4Poté rozbalíme a dopečeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.