Rybí salát karí

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
280 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
20 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
1 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do malého množství osolené vařící vody s pepřem a bobkovým listem dáme vařit porce filé asi na 10 minut. Uvařené filé vyjmeme a necháme vychladnout.
  • 2
    Majonézu smícháme s oloupanými, nastrouhanými jablky a okurkami, jemně nakrájenou cibulí, citronovou šťávou, solí, hořčicí a karí kořením. Nakonec přidáme filé nakrájené na kousky a vše ještě promícháme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.