Rybí salát karí
30 min.
Ingredience
- 100gramůCibule
- 400gramůFilé z aljašské tresky
- 1,5lžičkySůl
- 1kusBobkový list
- 100gramůOkurky
- 100gramůMajonéza
- 1lžíceCitronová šťáva
- 1lžičkaKari koření
- 1lžičkaHořčice
- 100gramůJablka
- 250mililitrůVoda pitná
- 1lžičkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
280 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
20 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
1 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Do malého množství osolené vařící vody s pepřem a bobkovým listem dáme vařit porce filé asi na 10 minut. Uvařené filé vyjmeme a necháme vychladnout.
- 2Majonézu smícháme s oloupanými, nastrouhanými jablky a okurkami, jemně nakrájenou cibulí, citronovou šťávou, solí, hořčicí a karí kořením. Nakonec přidáme filé nakrájené na kousky a vše ještě promícháme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.