Rybí salát z kapra
50 min.
Ingredience
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1kusMrkev kořen
- 100mililitrůOlej stolní
- 1špetkaSůl
- 1kusBobkový list
- 1kusCibule
- 4lžíceOcet kvasný lihový
- 800gramůKapr obecný
- 1kusPetržel kořen
- 2lžíceMajolka
- 1litrVoda pitná
- 0,5lžičkaNové koření celé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
590 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
44 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Uvaříme v osolené vodě porce kapra, přidáme ocet, nové koření, bobkový list a nakrájenou cibuli.
- 2Maso obereme, přidáme olej, nakrájenou cibuli a uvařenou zeleninu a necháme den odležet.
- 3Dle chuťi přidáme majonézu a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.