Rybí svítek

110 min.
Německo

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
520 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
47 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
1 g
Cukr
856 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Utřeme máslo se žloutky. Přidáme namočené a vymačkané okrájené žemle, v tuku zpěněnou zelenou petržel a čisté mleté rybí maso. Ochutíme solí, pepřem, muškátovým oříškem a vše promícháme.
  • 2
    Nakrájíme kořenovou zeleninu na kostičky, podusíme na tuku a přidáme k houbám, které jsme podusili se zeleným hráškem.
  • 3
    Masové těsto, prochladlou udušenou zeleninu a houby smícháme s tuhým sněhem z bílků.
  • 4
    Vymažeme zapékací mísu tukem, vysypeme strouhankou a nalijeme do ní připravené těsto. Pečeme asi 30 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.