Rybí vývar po terstsku
60 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 800gramůSépie
- 200gramůRajčata
- 200gramůHrášek
- 60gramůPetržel - nať
- 1kusChilli paprička
- 100mililitrůVývar rybí
- 120mililitrůOlej olivový
- 5gramůPepř černý mletý
- 5gramůSůl
- 1stroužekČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
500 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
32 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
5 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Omyjeme rajčata, povaříme minutu ve vařící vodě a nahrubo nasekáme. Oloupeme cibuli a stroužek česneku, omyjeme a jemně nasekáme. Vykucháme sépie, odřízneme chapadla, odstraníme oči a zobáček, stáhneme kůži, vyjmeme hřbetní kost, pokrájíme, omyjeme a osušíme. Omyjeme petrželku, osušíme a nasekáme.
- 2Do pánve nalijeme olej, přidáme papričku, nasekanou cibuli a nasekaný česnek a osmažíme. Přidáme připravené sépie a za občasného zamíchání smažíme. Osolíme, opepříme, vyjmeme a udržujeme teplé.
- 3Do stejné pánve nasypeme hrášek a osmažíme. Přidáme nasekaná rajčata, vařící vývar a sépie a vše uvedeme pomalu do varu. Vaříme, dokud nebudou sépie měkké. Vše posypeme nasekanou petrželkou. Hotový pokrm podáváme horký.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.