Rybí vývar po terstsku

60 min.

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
500 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
32 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
5 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyjeme rajčata, povaříme minutu ve vařící vodě a nahrubo nasekáme. Oloupeme cibuli a stroužek česneku, omyjeme a jemně nasekáme. Vykucháme sépie, odřízneme chapadla, odstraníme oči a zobáček, stáhneme kůži, vyjmeme hřbetní kost, pokrájíme, omyjeme a osušíme. Omyjeme petrželku, osušíme a nasekáme.
  • 2
    Do pánve nalijeme olej, přidáme papričku, nasekanou cibuli a nasekaný česnek a osmažíme. Přidáme připravené sépie a za občasného zamíchání smažíme. Osolíme, opepříme, vyjmeme a udržujeme teplé.
  • 3
    Do stejné pánve nasypeme hrášek a osmažíme. Přidáme nasekaná rajčata, vařící vývar a sépie a vše uvedeme pomalu do varu. Vaříme, dokud nebudou sépie měkké. Vše posypeme nasekanou petrželkou. Hotový pokrm podáváme horký.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.