Rybí závitky s krevetami

50 min.
Španělsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
514 kcal
Bílkoviny
74 g
Tuky
27 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Loupané krevety bez hlav osolíme, rybí filety pokapeme citronovou šťávou, osolíme a okmínujeme. V pánvi z mouky a másla usmažíme světlejší jíšku, zalijeme mlékem, důkladně rozmícháme metlou, krátce povaříme, přidáme krevety, vaříme asi 5 minut a odstavíme. Rybí filety potřeme omáčkou s krevetami, zavineme do závitků, zpevníme párátky, namočíme v rozkvedlaných vejcích, obalíme ve strouhance a usmažíme v pánvi na oleji do zlatova.
  • 2
    Na talířích závitky posypeme posekanou petrželkou a doplníme rajčatovou salsou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.