Rybí závitky s pórkem a rajčaty
40 min.
Ingredience
- 300gramůPórek
- 10gramůPetržel - nať
- 600gramůTreska aljašská
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 300gramůRajčata loupaná (konzervovaná)
- 4lžíceOlej slunečnicový
- 60gramůŠunka dušená
- 60gramůSýr smetanový tavený 45%
- 1lžícePažitka
- 10gramůKopr čerstvý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
301 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
12 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Omytý pórek nakrájíme na kolečka, nať odložíme stranou. Šunku nakrájíme na kostičky.
- 2Filety z tresky omyjeme, osušíme a po obou stranách osolíme a okořeníme paprikou. Porce potřeme sýrem smíchaným s nasekanými bylinkami, navrch rozdělíme šunku a nasekaný kopr. Pevně svineme a převážeme pórkovou natí.
- 3Závitky opékáme na rozehřátém oleji asi 5 minut a vyjmeme je. Na výpeku podusíme nakrájený pórek a rajčata, osolíme a opepříme. Přidáme závitky a dusíme ještě 5 minut.
- 4Podáváme s bramborovou kaší.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.