Rybí závitky s pórkem a rajčaty

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
301 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
12 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytý pórek nakrájíme na kolečka, nať odložíme stranou. Šunku nakrájíme na kostičky.
  • 2
    Filety z tresky omyjeme, osušíme a po obou stranách osolíme a okořeníme paprikou. Porce potřeme sýrem smíchaným s nasekanými bylinkami, navrch rozdělíme šunku a nasekaný kopr. Pevně svineme a převážeme pórkovou natí.
  • 3
    Závitky opékáme na rozehřátém oleji asi 5 minut a vyjmeme je. Na výpeku podusíme nakrájený pórek a rajčata, osolíme a opepříme. Přidáme závitky a dusíme ještě 5 minut.
  • 4
    Podáváme s bramborovou kaší.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.