Rychlá česnečka

17 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
128 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
4 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
4 g
Cukr
149 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory si nakrájíme na menší kostičky, nasypeme do hrnce, přilijeme vodu a přivedeme k varu. Jakmile se začne vařit, přihodíme petrželovou nať a sůl. Vaříme 10 minut. Z hrnce vyndáme uvařenou petželovou nať. Do polévky dáme 2 kostky zeleninového bujónu, rozkvedláme vejce a povaříme 2 minuty. Polévku odstavíme a přidáme pasírovaný česnek. Hotovou polévku omastíme panenským olejem a na talíři přizdobíme sekanou petrželkou. Tato polévka je velmi lehce stravitelná a její příprava velmi rychlá.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.