Rychlá rybí polévka se zeleninou

35 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
161 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
6 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Petrželku, pažitku a kopr omyjeme a okapané nasekáme najemno.
  • 2
    Rybí maso nakrájíme na kousky, pokapeme je citronovou šťávou, opepříme a osolíme. Petržel, mrkev a celer oloupeme, omyjeme a nakrájíme na malé kousky.
  • 3
    V hrnci přivedeme k varu vodu, vložíme do ní nakrájenou zeleninu, přidáme sůl, pepř a 10 minut vaříme. Potom přidáme kousky ryby, po 5 minutách přisypeme nakrájenou petrželku a pažitku a necháme dalších 5 minut vařit.
  • 4
    Do polévky vmícháme smetanu, dochutíme ji citronovu šťávou, pepřem a solí a už jen krátce povaříme.
  • 5
    Polévku nalijeme do servírovacích talířů, posypeme nakrájeným koprem a podáváme s pečivem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.