Rychlá třešňová bublanina

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
444 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
28 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
5 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V mléce důkladně rozmícháme špetku soli, cukr, žloutky, hořkou mandli, citronovou kůru a vyškrábnutý vanilkový lusk. Přidáme tuhý sníh ušlehaný z bílků, dle potřeby strouhanku, 30 g rozpuštěného másla, mouku a třešně.
  • 2
    Zlehka promícháme, těsto vlijeme do máslem vymazaného a strouhankou vysypaného kastrolu a pečeme při střední teplotě dozlatova. Posypeme vanilkovým cukrem, necháme mírně vychladnout a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.