Rychlé Boloňské špagety

35 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
709 kcal
Bílkoviny
47 g
Tuky
14 g
Sacharidy
90 g
Vláknina
5 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ve woku rozpálíme olej a při vysoké teplotě tři minuty smažíme rozdrobené mleté maso. Za stálého míchání postupně přidáváme nadrobno nakrájenou cibuli, mrkev a celer. Následně do směsi prolisujeme česnek a přidáme pokrájená rajčata a passatu. Přichutíme oreganem, solí, pepřem a 15 minut za občasného míchání ohříváme.
  • 2
    Těstoviny uvaříme dle návodu na obalu. Omáčku dochutíme kořením, smícháme s těstovinami, posypeme nastrouhaným sýrem a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.