Rýže s hráškem a fetou

50 min.
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
705 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
22 g
Sacharidy
119 g
Vláknina
17 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hrnci rozpustíme 20 g másla a opečeme na něm rozdrcené tobolky kardamonu a hřebíčky. Přisypeme rýži, kterou necháme na másle zesklovatět a podle chuti osolíme a opepříme. Přidáme hrášek a zalijeme zeleninovým vývarem. Poté asi 20 minut při mírné teplotě vaříme.
  • 2
    Fetu rozkrájíme na kostičky o velikosti asi 1 cm. V pánvi zahřejeme olej a opečeme na něm do světle hněda kostky sýra. Poté přidáme k rýži a dobře promícháme. Vmícháme zbylé máslo. Podáváme horké.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.