Rýže s játry po indicku

50 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
693 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
29 g
Sacharidy
72 g
Vláknina
5 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupanou cibuli nakrájíme na plátky a rozebereme na kroužky, Osmahneme ji na tuku, přidáme očištěná, na kousky nakrájená játra, zaprášíme kari kořením a chvíli opékáme po všech stranách.
  • 2
    Potom přidáme spařenou rýži, zalijeme ji vroucí vodou (nebo vývarem) a dusíme doměkka. Během dušení přidáme nasekané oříšky.
  • 3
    Když je vše měkké, přimícháme mírně osolenou smetanu s jemně nasekanou petrželkou.
  • 4
    Při podávání pokrm obložíme dílky omytých rajčat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.