Rýže s kari, kukuřicí a tofu sýrem

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
232 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
8 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
5 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou cibuli a pórek pokrájíme nadrobno. Cukrovou konzervovanou kukuřici scedíme a necháme okapat. Tofu sýr nakrájíme na malé kostičky.
  • 2
    V hluboké teflonové pánvi rozehřejeme olej, na něm zpěníme cibuli s pórkem, přimícháme kari koření, tofu sýr a krátce, za stálého míchání směs orestujeme. Přimícháme kukuřici, pod poklicí ji podusíme přibližně 3 minuty. Pak přidáme horkou uvařenou rýži, vše ochutíme sójovou omáčkou, pepřem, případně i solí. Rýži s kukuřicí a sýrem zlehka promícháme, prohřejeme a hned teplou podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.