Rýže s treskou a špenátem

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
483 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
12 g
Sacharidy
62 g
Vláknina
2 g
Vápník
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Propláchnutou rýži vsypeme do vhodné nádoby, zalijeme 600ml vroucí vody, osolíme, přikryjeme a při plném výkonu vaříme 15 minut v mikrovlnné troubě. Necháme přikrytou krátce odstát. Špenát vložíme do misky, při plném výkonu vaříme v mikrovlnné troubě 9 minut a necháme odstát. Omyté a osušené porce filé rozložíme do kulaté formy, poklademe plátky másla, osolíme, opepříme a pokapeme smetanou. Přikryté dusíme při plném výkonu v mikrovlnné troubě 4 minuty. Měkkou rýži smícháme se špenátem, na kostičky nakrájeným sýrem a na kousky nakrájeným rybím masem. Podle chuti přisolíme, opepříme a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.