Rýže se slepičím masem
40 min.
Ingredience
- 200mililitrůOlej stolní
- 340gramůPórek
- 200gramůPaprikové lusky čerstvé
- 300gramůŽampiony čerstvé
- 600gramůSlepice
- 20gramůSůl
- 20gramůGlutasol
- 5gramůPepř černý mletý
- 400gramůVejce slepičí
- 300gramůCibule
- 50gramůČesnek
- 750gramůRýže dušená
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
459 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
28 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Rozmíchaná vejce vlijeme do horkého oleje a usmažíme je.
- 2Přidáme na kostičky nakrájenou cibuli, očištěný, omytý pórek, paprikové lusky, na plátky nakrájený česnek a žampiony. Vše osmahneme.
- 3Potom přidáme vařené slepičí maso, nakrájené na kostičky, osolíme, opepříme a přidáme glutasol.
- 4Směs smícháme s vařenou, teplou rýží a ještě vše krátce podusíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.