Rýže se slepičím masem

40 min.
Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
459 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
28 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rozmíchaná vejce vlijeme do horkého oleje a usmažíme je.
  • 2
    Přidáme na kostičky nakrájenou cibuli, očištěný, omytý pórek, paprikové lusky, na plátky nakrájený česnek a žampiony. Vše osmahneme.
  • 3
    Potom přidáme vařené slepičí maso, nakrájené na kostičky, osolíme, opepříme a přidáme glutasol.
  • 4
    Směs smícháme s vařenou, teplou rýží a ještě vše krátce podusíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.