Rýžová kaše pro krémové polévky

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
366 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
9 g
Sacharidy
57 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mléko přivedeme k varu, přidáme cibuli, do které jsme zapíchli 2 hřebíčky, osolíme, opepříme, přisypeme posekanou petrželku, tymián a 1 bobkový list. Přisypeme rýži, promícháme a vaříme 20 minut.
  • 2
    Hrnec odstavíme, vyjmeme bobkový list, cibuli s hřebíčkem a všechno ostatní rozmixujeme. Nakonec vmícháme smetanu.
  • 3
    Tato kaše slouží jako základ pro krémové polévky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.